top of page

       LÄR KÄNNA OSS

Caroline är konsult inom koncept & affärsutveckling. Hon är utbildad på IHM Business School och har fördjupat sig på universitetsnivå inom psykologi och turismvetenskap. Caroline har en bakgrund som teamleader & avdelningsansvarig inom event och försäljning.

”Jag insåg under min utbildning att det var svensk besöksnäring som jag brann för, just för att näringen bidrar med mycket värdefulla effekter för samhället. Detta ville jag bidra vara en del av. Genom mina kunskaper, egenskaper och erfarenheter vill jag hjälpa svensk besöksnäring att utvecklas.

Jag bidrar med stort engagemang och positiv energi i de projekt som jag tar mig an. Mina starkaste förmågor är att tillföra en stor drivkraft och att både vara kreativ och analytisk i mitt arbete. Mitt personliga driv kommer ifrån att skapa möjligheter för andra och medverka till positiv samhällsnytta.”

Referenser:

"Jag hade nöjet att arbeta med Caroline i ett kort uppdrag som krävde en fokuserad och disciplinerad insats. Carolines sätt att arbeta är metodiskt och grundligt och hon drivs av viljan att leverera bra kvalitet. Både vi, och vår samarbetspartner i projektet var mycket nöjda med resultatet och personligen tyckte jag att Carolines värme, nyfikenhet och glädje bidrog till ett bra men också smidigt och trivsamt samarbete."

 

- María F. Bocángel, Partner Relations, Krinova Incubator & Science Park

"Caroline har hjälpt oss på Lekreativ med nypaketering av våra erbjudanden. Hon satte sig snabbt in i vår verksamhet och kom väl förberedd för att kunna guidade oss säkert genom processen. Vi fick känna att vi ägde vårat budskap, samtidigt som Caroline hjälpte oss att bryta ned varje sak vid gör till sin kärna och sedan få oss att formulera det på ett mer säljande sätt. Även om vi själva utbildar i bland annat försäljning och varumärke, behövde vi någon som hjälpte oss när vi var hemmablinda på vårat egna varumärke och Caroline hittade en perfekt balans för att styra oss i rätt riktning. Dessutom är hon väldigt trevlig och lätt att samarbeta med och tydlig när det behövs."

- Gunnar Söderberg, Upplevelsedesigner, Lekreativ

"Serviceminded, ödmjuk, social och flexibel är ord som beskriver Caroline. Hon har också en mycket hög ambitionsnivå och ett ödmjukt sätt som smittar av sig på övriga i arbetsgrupper och kunder. Hon är pålitlig och trygg i sitt sätt att arbeta, vilket resulterar i att tidspressade scheman hålls och problem längs med vägen löser sig."

-Vedrana Hubanic, Rektyreringsanvarig Ryska Posten Göteborg

"Caroline Jönsson var med oss ​​i Nine Yards Norge på sin LIA under våren 2018. Vi tyckte det var kul att hon valde att vara hos vår byrå och jag tycker att det säger mycket om henne som en person och hennes drivkraft att hon var villig att leva i ett annat land. Vi upplevde att Caroline är en person full av energi, mod och ivriga att lära sig nya saker och jag kan bekräfta att Caroline är mycket skicklig och engagerad i vad hon gör och att hon verkligen brinner för sitt yrke. Jag ger Caroline mina bästa rekommendationer "

 

- Marcus Håkonsen, Managing Director & Partner, Nine Yards Norge

Konsult andreas
konsult carro

Andreas medverkar i styrelsen och har en bakgrund inom ledarskap och försäljning, med fokus på att öka försäljningskvalitén. Andreas är pedagogisk och har en förmåga att se möjligheter och bygga relationer. Hans tidigare erfarenheter innefattar arbete med både kanvasförsäljning, utvecklandet av ett nytt affärsområde med personalansvar och inom komplex försäljning. 

"Jag upplever mig själv som engagerad och vill sprida glädje i min omgivning. De egenskaperna som kännetecknar mig är främst engagemang, pedagogisk och lösningsorienterad.

Jag brinner för ny kunskap och att få jobba med människor!

Idag medverkar jag i styrelsen av Develop Connections där jag tillför mina kunskaper inom sälj och nätverkande." 

Referenser: 

"Insiktsfull, proffsig och nyfiken är nog de ord jag bäst kan beskriva Andreas. Han har ett stort fokus på kvalité och är mån att leverera bra resultat. Han har lätt för att bli insatt och kunnig i det han arbetar med, tack vare den förmågan så ser han enkelt kundnyttan. Han är en stor tillgång och man vet att man får bra resultat när han är med."

- Carl Jacobsson Sales Manager Winningtemp

bottom of page